Over ons

“Nooit meer een onbetrouwbare organisatie, bedrijf, praktijk of dienst”

 

Wij zijn een landelijke welzijnsorganisatie met 150+ samenwerkingen.

Van een notariskantoor, juridisch dienstverlener en advocaat, tot aan de bewindvoerder, het assurantiekantoor en de uitvaartverzorger. Van de sportschool, fysiotherapeut, orthopeed en podotherapeut, tot aan het verhuis– en klusbedrijf. Uiterlijke verzorging, gezondheid, thuiszorgartikelen en recreatie ontbreken zeker niet. (als concreet voorbeeld ziet u achter elk branchewoord één van onze samenwerkingen verschijnen.)

Samen ondersteunen wij 50 plussers, online en telefonisch, bij dagelijkse, diverse vraagstukken, zodat deze mensen zelfstandig, allerlei zaken kunnen blijven regelen. Wij kunnen luisteren, helpen, ondersteunen, regelen, adviseren, ingrijpen, zoeken en onderzoeken, verwijzen, reserveren en boeken, informatie geven, etc. Wij streven ernaar, dat iedereen veilig, bij een betrouwbare organisatie, bedrijf, praktijk of dienst terecht komt. Het belangrijkste is dat men vanuit persoonlijke behoefte, de juiste service krijgt.

Bij bepaalde behoeften verwijzen wij mensen door. In eerste instantie doen we dat naar onze vaste samenwerkingen (mits we die in de regio hebben,) zo niet, verwijzen we naar reeds opgebouwde contacten. Iedereen wordt altijd geholpen!

Daar waar nodig, scheiden wij louche praktijken/ondernemingen van de goede. Dit doen wij voor alle mensen die daartoe zelf, niet voldoende in staat zijn.

Met een totaal bereik van 200.000+ mensen per maand, voorkomen wij heel veel leed.

De hulp die wij bieden is volledig kosteloos.

Waarom deze hulpdienst?

Ons land telt 5 miljoen 50 plussers, in het jaar 2025 zal dit aantal gestegen zijn naar 7,5 miljoen mensen. Deze mensen hebben allerlei verschillende behoeften. Om deze behoeften dagelijks te kunnen vervullen, lopen zij tegen diverse problemen op. Veel 50-plussers zijn nog niet voldoende bekend met het internet en weten niet hoe dit voor hen kan werken. Onze online, maar vooral telefonische hulpdienst verbindt deze mensen met verschillende organisaties, bedrijven, praktijken en diensten.

Dankzij onder andere de inzet en/of informatie van de gemeente, Indora Zorgmanagement, Berga Juristen, Webpro Media, Marketing Madame en het Ondernemersklankbord, hebben wij een, zeer nuttig en laagdrempelige hulpdienst opgezet.

Wat doen wij?

Wij luisteren vooral heel aandachtig naar onze doelgroep. De informatie die tot ons komt vertalen wij naar de aanwezige behoeften. Deze vertaling van aanwezige behoeften, brengt ons bij het aandragen van oplossingen.

Het telefoongesprek: Wij voeren sociale gesprekken waarin erg veel informatie wordt gedeeld. We adviseren c.q. dragen ideeën en oplossingen aan, die kunnen leiden tot verschillende doorverwijzingen. Bij een bepaalde behoefte, zorgen we voor de juiste doorverwijzing.

Het online platform: Op ons online platform bundelen we al onze partners samen. We zorgen er samen voor dat onze doelgroep altijd een aanspreekpunt heeft. Elke samenwerking heeft een volledig eigen pagina, waarop deze uitgebreid beschreven wordt. Een omslagfoto en een logo sieren het geheel. Met persoonlijke inloggegevens kunnen onze samenwerkingen onbeperkt uploaden en wijzigingen aanbrengen. De pagina is direct gekoppeld aan hun website. Een zeer laagdrempelige zoekfunctie zorgt ervoor dat onze samenwerkingen snel en direct vindbaar zijn.

Ons bereik

Ons bereik is gigantisch. Ondertussen heeft het volk ervoor gezorgd dat wij op Google, organisch, heel makkelijk te vinden zijn. (zonder te adverteren en daar geld voor uit te geven.) Dankzij een gigantisch aantal paginabezoeken op onze website, verschijnen wij bovenaan op de eerste Google-pagina.

De meest gebruikte woordcombinaties waarmee het volk ons op Google vindt, zijn: 50 plus hulp, 50 plus hulpdienst, hulp voor 50 plussers en 50 plus diensten.

Wij hebben ook een Facebook-pagina (Van 50 plus Voor 50 plus) met een daaraan gekoppelde Facebook-groep. (Van 50+ Voor 50+) Tezamen hebben deze 10.000+ leden/volgers. In de groep kunt u allerlei vragen stellen aan elkaar, maar ook ervaringen met elkaar delen, onderling informatie uitwisselen, elkaar de weg wijzen. etc. Ongein en leuke foto’s met elkaar delen is altijd welkom, zolang respect naar elkaar toe, de boventoon voert.

Wij zijn van GEEN enkele politieke partij lid!

 

 

Het ontstaan van onze organisatie

 

“Jochie, je ziet wat er van mij geworden is, het leven kan zomaar abrupt veranderen. Zorg ervoor dat je nuttig bent, dat we samen iets achterlaten. Doe iets voor mensen als mij. Mensen die om een of andere reden niet meer zelfstandig hun zaakjes kunnen regelen, zelfs de hele simpele dingen niet. Help ze en wees hun rechterhand.”

Deze onvergetelijke woorden zijn de aanleiding geweest voor het opzetten van dit platform. Een ooit ontzettend energieke man, die de hele wereld aankon, veranderde in een hulpbehoevende, onzekere man. De oorzaak hiervan waren een hart -en herseninfarct vlak achterelkaar. Deze twee incidenten zorgden ervoor dat hij zijn zelfstandigheid verloor. Het internet werd min of meer zijn vijand, hij kon zijn weg niet vinden in de online wereld. Deze moedige man met een groot hart is mijn stiefvader, waarmee ik van kleins af aan ben opgegroeid. De wens van mijn stiefvader zorgt voor de drive om deze hulpdienst groots te maken.

Wij zijn er voor u! Een telefonische en online hulpdienst voor een ieder die dat nodig heeft.

“Van 50 plus Voor 50 plus” is de manier waarop ik mijn stiefvaders wens in vervulling wil laten gaan.

Ons serviceaanbod wordt direct bepaald door de doelgroep zelf. De dagelijkse vragen en behoeften vertalen wij direct naar de praktijk. Een thema vanuit de doelgroep welke nog niet op het platform is terug te vinden wordt direct toegevoegd aan het aanbod.

De kracht, missie en visie van ‘Van 50 plus voor 50 plus’ :

Met het samenbrengen van ondernemend Nederland en non-profit organisaties op één centraal plek, zorgen we er samen voor, dat verschillende behoeften van onze doelgroep kosteloos worden vervuld. Doordat wij zowel online als telefonisch bereikbaar zijn, is het een laagdrempelig platform, voor iedereen toegankelijk. Een prachtig samenzijn, die ervoor zorgt dat onze doelgroep samen met ons, in staat is zelfstandig allerlei zaken te blijven regelen, zo lang mogelijk.

 

Samen weten we meer dan één!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

U kunt mij altijd persoonlijk spreken!

tel: 06 55 48 89 85