fbpx

Over ons

“Jochie, je ziet wat er van mij geworden is, het leven kan zomaar abrupt veranderen. Zorg ervoor dat je nuttig bent, dat we samen iets achterlaten. Doe iets voor mensen als mij. Mensen die om een of andere reden niet meer zelfstandig hun zaakjes kunnen regelen, zelfs de hele simpele dingen niet. Help ze en wees hun rechterhand.”

Deze onvergetelijke woorden zijn de aanleiding geweest voor het opzetten van dit platform. Een ooit ontzettend energieke man, die de hele wereld aankon, veranderde in een hulpbehoevende, onzekere man. De oorzaak hiervan waren een hart -en herseninfarct vlak achterelkaar. Deze twee incidenten zorgden ervoor dat hij zijn zelfstandigheid verloor. Het internet werd min of meer zijn vijand, hij kon zijn weg niet vinden in de online wereld. Deze moedige man met een groot hart is mijn stiefvader. De wens van mijn stiefvader zorgt voor de drive om dit platform groots te maken.

Wij zijn er voor u! Een telefonische en online hulpdienst voor een ieder die dat nodig heeft.

‘Van 50 plus voor 50 plus’ is de manier waarop ik mijn stiefvaderswens in vervulling wil laten gaan. Wij luisteren, helpen, ondersteunen, regelen, adviseren, zoeken en onderzoeken, verwijzen, reserveren en boeken, geven informatie, maar bovenal luisteren we naar u! Van gezondheid en sport tot uiterlijke verzorging en huis-en tuin benodigdheden. Geen vraag is voor ons teveel. Dit alles wordt voor u geheel kosteloos verzorgd.

Ons serviceaanbod wordt direct bepaald door de doelgroep zelf. De dagelijkse vragen en behoeften vertalen wij direct naar de praktijk. Een thema vanuit de doelgroep welke nog niet op het platform is terug te vinden wordt direct toegevoegd aan het aanbod.

De kracht, missie en visie van ‘Van 50 plus voor 50 plus’ :

Met het samenbrengen van ondernemend Nederland en zorginstellingen op één centraal plek, zorgen we er samen voor, dat verschillende behoeften van onze doelgroep kosteloos worden vervuld. Doordat wij zowel online als telefonisch bereikbaar zijn, is het een laagdrempelig platform, voor iedereen toegankelijk. Een prachtig samenzijn, die ervoor zorgt dat onze doelgroep samen met ons, in staat is zelfstandig allerlei zaken te blijven regelen, zo lang mogelijk.

Samen weten we meer dan één!

Met vriendelijke groeten,

Dejan