fbpx

Over ons

“Jochie, je ziet wat er van mij geworden is, het leven kan zomaar abrupt veranderen. Zorg ervoor dat je nuttig bent, dat we samen iets achterlaten. Doe iets voor mensen als mij. Mensen die om een of andere reden niet meer zelfstandig hun zaakjes kunnen regelen, zelfs de hele simpele dingen niet. Help ze en wees hun rechterhand.”

Deze onvergetelijke woorden zijn de aanleiding geweest voor het opzetten van dit platform. Een ooit ontzettend energieke man, die de hele wereld aankon, veranderde in een hulpbehoevende, onzekere man. De oorzaak hiervan waren een hart -en herseninfarct vlak achterelkaar. Deze twee incidenten zorgden ervoor dat hij zijn zelfstandigheid verloor. Het internet werd min of meer zijn vijand, hij kon zijn weg niet vinden in de online wereld. Deze moedige man met een groot hart is mijn stiefvader. De wens van mijn stiefvader zorgt voor de drive om dit platform groots te maken.

Wij zijn er voor u! Een telefonische en online hulpdienst voor een ieder die dat nodig heeft.

Van 50 plus voor 50 plus is de manier waarop ik mijn stiefvaderswens in vervulling wil laten gaan. We helpen u verder door informatie te zoeken en te verstrekken. We reserveren, boeken en regelen een afspraak, maar bovenal luisteren we naar u! Van horeca en vervoer tot uiterlijke verzorging en huis-en tuin benodigdheden. Geen vraag is voor ons teveel. Dit alles wordt voor u geheel kosteloos verzorgd.

Samen weten we meer dan één

De kracht, missie en visie van ‘Van 50 plus voor 50 plus’ : We willen één plek bieden waar alle verschillende behoeften van onze doelgroep worden vervuld. Doordat wij zowel online als telefonisch bereikbaar zijn, is het een laagdrempelig platform.

Ons serviceaanbod wordt direct bepaald door de doelgroep zelf. De dagelijkse vragen en behoeften vertalen wij direct naar de praktijk. Een thema vanuit de doelgroep welke nog niet op de website is terug te vinden wordt direct toegevoegd aan het aanbod.