Over ons

Van 50 plus voor 50 plus

Wij zijn een landelijke welzijnsorganisatie sinds 2018, met meer dan 200 samenwerkingen verdeeld over 15 categorieën.

Samen ondersteunen wij 50/60/70- plussers, zowel online als telefonisch, bij diverse dagelijkse vraagstukken. Dit stelt hen in staat zelfstandig verschillende zaken te blijven regelen. Onze dienstverlening omvat luisteren, helpen, ondersteunen, regelen, adviseren, ingrijpen, zoeken en onderzoeken, verwijzen, reserveren en boeken, en informatie verstrekken. Ons doel is ervoor te zorgen dat iedereen veilig terechtkomt bij een betrouwbaar bedrijf, dienst, organisatie of praktijk, passend bij hun persoonlijke behoeften.

Met een totaal bereik van meer dan 200.000 mensen per maand voorkomen wij aanzienlijk leed.

Het ontstaan van onze organisatie

“Jochie, je ziet wat er van mij geworden is, het leven kan zomaar abrupt veranderen. Zorg ervoor dat je nuttig bent, dat we samen iets achterlaten. Doe iets voor mensen als mij. Mensen die om een of andere reden niet meer zelfstandig hun zaakjes kunnen regelen, zelfs de hele simpele dingen niet. Help ze en wees hun rechterhand.”

Deze onvergetelijke woorden vormden de inspiratie voor de oprichting van dit platform. Eenmaal een buitengewoon energieke man die de wereld aankon, veranderde in een behoeftige, onzekere persoon. De oorzaak hiervan waren opeenvolgende hart- en herseninfarcten, waardoor hij zijn zelfstandigheid verloor. Het internet werd min of meer zijn obstakel; hij kon zijn weg niet vinden in de online wereld. Deze moedige man met een groot hart is mijn stiefvader, met wie ik van jongs af aan ben opgegroeid. Zijn wens vormt de drijfveer om dit platform groot te maken.