Voor non-profit organisaties

Onze landelijke samenwerking met alle non-profit organisaties is volledig kosteloos.

Elke non-profit organisatie is bij ons welkom. Het is van uiterst belang, goed met elkaar af te stemmen, op welke manier en waarvoor u onze telefonische en/of online hulpdienst wilt inzetten. Het ontzorgen van uw medewerkers? Een extra dienst? De doelgroep beter bereiken? Een andere behoefte misschien? Wij staan open voor uw suggesties.

Wie zijn wij?

Wij zijn een landelijke welzijnsorganisatie met 100+ samenwerkingen. Van het notariskantoor en de advocaat, tot aan de bewindvoerder, het assurantiekantoor en de uitvaartverzorger. Van de sportschool, fysiotherapeut, de orthopeed en thuiszorgartikelen, tot aan het verhuis– en klusbedrijf. Uiterlijke verzorging, gezondheid en recreatie ontbreken zeker niet. (voor een concreet voorbeeld klikt u op een gewenste branche. U ziet één van onze samenwerkingen binnen die branche verschijnen.)

Samen ondersteunen wij 50 plussers, online en telefonisch, bij dagelijkse, diverse vraagstukken, zodat deze mensen zelfstandig, allerlei zaken kunnen blijven regelen. Wij kunnen luisteren, helpen, ondersteunen, regelen, adviseren, ingrijpen, zoeken en onderzoeken, verwijzen, reserveren en boeken, informatie geven, etc. Wij streven ernaar, dat iedereen veilig, bij een betrouwbaar bedrijf, dienst, organisatie of praktijk terecht komt. Het belangrijkste is dat men vanuit persoonlijke behoefte, de juiste service krijgt.

De hulp die wij bieden is volledig kosteloos.

Waarom deze hulpdienst?

Ons land telt 5 miljoen 50 plussers, in het jaar 2025 zal dit aantal gestegen zijn naar 7,5 miljoen mensen. Deze mensen hebben allerlei verschillende behoeften. Om deze behoeften dagelijks te kunnen vervullen, lopen zij tegen diverse problemen op. Veel 50-plussers zijn nog niet of weinig bekend met het internet en weten niet hoe dit voor hen kan werken. Onze online, maar vooral telefonische hulpdienst komt deze mensen tegemoet.

Bevriende ondernemingen en praktijken

Dankzij een jaarlijkse financiële bijdrage van vele ondernemingen en praktijken is onze hulpdienst volledig kosteloos. Deze ondernemers dragen de doelgroep een warm hart toe. Tegelijkertijd bieden wij een online-platform aan, waarop de genoemde ondernemingen en praktijken hun producten/diensten ter beschikking kunnen stellen aan de doelgroep. In deze vraag-aanbod combinatie hebben wij als organisatie geen commercieel gewin. Daarentegen hebben we een steeds groter wordende groep ondernemers die zich bij ons aansluiten.

Het bereik

Ons bereik is gigantisch. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Op uw verzoek krijgt u van ons real-time cijfers van elk dashboard m.b.t. het bereik. Ondertussen heeft het volk ervoor gezorgd dat wij op Google, organisch, heel makkelijk te vinden zijn. (zonder te adverteren en daar geld voor uit te geven.) Dankzij een gigantisch aantal paginabezoeken op onze website, verschijnen wij bovenaan op de eerste Google-pagina.

De meest gebruikte woordcombinaties waarmee het volk ons op Google vindt, zijn: 50 plus hulp, 50 plus hulpdienst, hulp voor 50 plussers en 50 plus diensten.

Betere zichtbaarheid van uw website…dankzij het bundelen van onze krachten!                                                                                                           

Dat is mogelijk! Zonder geld daaraan te besteden! Zoekmachines hechten veel waarde aan inkomende links. Uw website krijgt een inkomende link. Dat is de link van uw bedrijfspagina op ons platform. Deze linkt de bezoekers door naar uw website. Hoe hoger de autoriteit van de website die naar uw linkt, hoe meer waarde Google aan de link geeft.

Ondertussen zijn wij binnen de zoekmachines een autoriteit als het gaat om de hierboven genoemde woordcombinaties.

U kunt ons logo op uw website plaatsen, onder de kop “samenwerkingen.” Deze actie heeft o.a. invloed op de Google-ranking van uw website. In dat geval verhoogt u gigantisch de kans dat men bij het intoetsen van gerelateerde woorden aan uw organisatie, i.c.m. de bovenstaande zoekwoorden, meteen bij uw website uitkomt. Dat gebeurt omdat Google-zoekmachine op uw website, ons logo en identieke of vergelijkbare woordcombinatie terugvindt. Deze worden dan aan elkaar gekoppeld. Zodoende maakt uw website gebruik van de zeer hoge Google-ranking van ons platform.

Wat heeft u, aan onze bevriende ondernemers en praktijken?

Bij het constateren van bepaalde behoeften vanuit onze relaties, zorgen wij voor een koppeling tussen u en andere vertrouwde partners op ons platform. Op verschillende manieren stimuleren wij het onderling contact.
Met andere woorden, wij brengen u in contact met organisaties waar u een gemeenschappelijk belang mee heeft. Het doel is om al onze relaties, onderling een gezicht te geven, waaruit weer mooie regionale of landelijke samenwerkingen kunnen ontstaan. Het initiatief mag ook bij u liggen.

Voor meer of gedetailleerde informatie, neemt u gerust contact met ons op.