Voor non-profit organisaties

Wij zijn een landelijke welzijnsorganisatie, (sinds 2018,) met 200+ samenwerkingen, verdeeld over 15 categorieën.

Samen ondersteunen wij 50 plussers, online en telefonisch, bij dagelijkse, diverse vraagstukken, zodat deze mensen zelfstandig, allerlei zaken kunnen blijven regelen. Wij kunnen luisteren, helpen, ondersteunen, regelen, adviseren, ingrijpen, zoeken en onderzoeken, verwijzen, reserveren en boeken, informatie geven, etc. Wij streven ernaar, dat iedereen veilig, bij een betrouwbaar bedrijf, dienst, organisatie of praktijk terecht komt. Het belangrijkste is dat men vanuit persoonlijke behoefte, de juiste service krijgt.

Van notaris en advocaat tot aan financieel advies, de verzekeraar en uitvaartverzorger. Van sportschool, fysiotherapeut en orthopeed tot aan het verhuis– en klusbedrijf. Arbeidsbemiddeling en re-integratie ontbreken zeker niet.

Bij bepaalde behoeften verwijzen wij mensen naar u door. In eerste instantie doen we dat naar onze vaste samenwerkingen (mits we die in de regio hebben,) zo niet, verwijzen we naar reeds opgebouwde contacten. Iedereen wordt altijd geholpen!

Daar waar nodig, scheiden wij louche praktijken/ondernemingen van de goede. Dit doen wij voor alle mensen die daar zelf niet voldoende toe in staat zijn.

Met een bereik van 200.000+ mensen per maand, voorkomen we heel veel leed.

De hulp die wij bieden is volledig kosteloos.

Onze landelijke samenwerking met alle non-profit organisaties is volledig kosteloos.

Elke non-profit organisatie is bij ons welkom. Het is van uiterst belang, goed met elkaar af te stemmen, op welke manier en waarvoor u onze telefonische en/of online hulpdienst wilt inzetten. Het ontzorgen van uw medewerkers? Een extra dienst? De doelgroep beter bereiken? Een andere behoefte misschien? Wij staan open voor uw suggesties.

Waarom deze hulpdienst?

Ons land telt 5 miljoen 50 plussers, in het jaar 2025 zal dit aantal gestegen zijn naar 7,5 miljoen mensen. Deze mensen hebben allerlei verschillende behoeften. Om deze behoeften dagelijks te kunnen vervullen, lopen zij tegen diverse problemen op. Veel 50-plussers zijn nog niet of weinig bekend met het internet en weten niet hoe dit voor hen kan werken. Onze online, maar vooral telefonische hulpdienst komt deze mensen tegemoet.

Wat doen wij?

Wij luisteren vooral heel aandachtig naar onze doelgroep. De informatie die tot ons komt vertalen wij naar de aanwezige behoeften. Deze vertaling van aanwezige behoeften, brengt ons bij het aandragen van oplossingen.

Het telefoongesprek: Wij voeren sociale gesprekken waarin erg veel informatie wordt gedeeld. We adviseren c.q. dragen ideeën en oplossingen aan, die kunnen leiden tot verschillende doorverwijzingen. Bij een bepaalde behoefte, zorgen we voor de juiste doorverwijzing.

Het online platform: Op ons online platform bundelen we al onze partners samen. We zorgen er samen voor dat onze doelgroep altijd een aanspreekpunt heeft. Elke samenwerking heeft een volledig eigen pagina, waarop deze uitgebreid beschreven wordt. Een omslagfoto en een logo sieren het geheel. Met persoonlijke inloggegevens kunnen onze samenwerkingen onbeperkt uploaden en wijzigingen aanbrengen. De pagina is direct gekoppeld aan hun website. Een zeer laagdrempelige zoekfunctie zorgt ervoor dat onze samenwerkingen snel en direct vindbaar zijn.

Bevriende ondernemingen en praktijken

Dankzij een jaarlijkse financiële bijdrage van vele ondernemingen en praktijken is onze hulpdienst volledig kosteloos. Deze ondernemers dragen de doelgroep een warm hart toe. Tegelijkertijd bieden wij een online-platform aan, waarop de genoemde ondernemingen en praktijken hun producten/diensten ter beschikking kunnen stellen aan de doelgroep. In deze vraag-aanbod combinatie hebben wij als organisatie geen commercieel gewin. Daarentegen hebben we een steeds groter wordende groep ondernemers die zich bij ons aansluiten.

Het bereik

Ons bereik is gigantisch. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Op uw verzoek krijgt u van ons real-time cijfers van elk dashboard m.b.t. het bereik. Ondertussen zijn zowel onze samenwerkingen als wij, organisch op Google, heel makkelijk te vinden. (zonder te adverteren en daar geld voor uit te geven.) Dankzij “linkbuilding” en een gigantisch aantal paginabezoeken op onze website, verschijnen wij bovenaan op de eerste Google-pagina.

De meest gebruikte woordcombinaties, waarmee wij op Google gevonden worden, zijn: 50 plus hulp, 50 plus hulpdienst, hulp voor 50 plussers en 50 plus diensten.

Betere zichtbaarheid van uw website…dankzij het bundelen van onze krachten! 

Dat kan! Zonder extra kosten! U kunt ons logo met een “backlink” op uw website plaatsen, onder de kop “samenwerkingen.” Deze actie heeft invloed op de Google-ranking van uw website. Hoe hoger de autoriteit van de website die naar u linkt, hoe meer waarde Google aan de link geeft. In dat geval verhoogt u gigantisch de kans dat men bij het intoetsen van gerelateerde woorden aan uw dienst(en) i.c.m. de bovenstaande zoekwoorden, meteen bij uw website uitkomt. Dat gebeurt omdat Google-zoekmachine op uw website, ons logo en identieke of vergelijkbare woordcombinatie terug vindt. Deze worden dan aan elkaar gekoppeld. Zodoende maakt uw website gebruik van de hoogste Google-ranking van ons platform.

Ondertussen zijn wij binnen de zoekmachines een autoriteit als het gaat om de hierboven genoemde woordcombinaties.

Wat heeft u, aan onze bevriende ondernemers en praktijken?

Bij het constateren van bepaalde behoeften vanuit onze relaties, zorgen wij voor een koppeling tussen u en andere vertrouwde partners op ons platform. Op verschillende manieren stimuleren wij het onderling contact.
Met andere woorden, wij brengen u in contact met organisaties waar u een gemeenschappelijk belang mee heeft. Het doel is om al onze relaties, onderling een gezicht te geven, waaruit weer mooie regionale of landelijke samenwerkingen kunnen ontstaan. Het initiatief mag ook bij u liggen.

Voor meer of gedetailleerde informatie, neemt u gerust contact met ons op.

Van 50 plus Voor 50 plus