10 redenen voor een samenwerking

Wij zijn een landelijke welzijnsorganisatie, (sinds 2018,) met 200+ samenwerkingen, verdeeld over 15 categorieën.

Samen ondersteunen wij 50 plussers, online en telefonisch, bij dagelijkse, diverse vraagstukken, zodat deze mensen zelfstandig, allerlei zaken kunnen blijven regelen. Wij kunnen luisteren, helpen, ondersteunen, regelen, adviseren, ingrijpen, zoeken en onderzoeken, verwijzen, reserveren en boeken, informatie geven, etc. Wij streven ernaar, dat iedereen veilig, bij een betrouwbaar bedrijf, dienst, organisatie of praktijk terecht komt. Het belangrijkste is dat men vanuit persoonlijke behoefte, de juiste service krijgt.

 

U kan zich aansluiten bij ons landelijk netwerk van goed aangeschreven partners. Samen bundelen wij “kennis en kracht” om er voor iedereen te zijn, die daar behoefte aan heeft.

 

10 redenen om samen de krachten te bundelen

 

 

 

 

  1. Ons land telt momenteel meer dan 5 miljoen 50-plussers. In 2025 telt ons land 7,5 miljoen 50-plussers, (1 op de 3 bewoners van ons land)

 

  1. De intentie om samen met ons, zo veel mogelijk mensen in uw regio, dat ene zetje te geven om bij behoefte, gebruik te maken van uw diensten.

 

  1. Sociaal maatschappelijk ondernemen. U draagt bij, aan een kosteloze hulpdienst in uw regio. Laat ons logo op uw website stralen.

 

  1. Marketingtechnisch is het een uitgelezen kans, uw diensten aan duizenden mensen per jaar, (door een landelijke welzijnsorganisatie,) te laten aanbevelen. U heeft het zelf wellicht, al vaak genoeg gedaan. Daarnaast heeft u een mogelijkheid de Google-ranking van uw website te verbeteren, (zonder extra kosten.)

 

  1. Iedereen die online voor u moeilijk te bereiken is, de zogenoemde digibeten, zijn via ons, nu ineens wel bereikbaar.

 

  1. Als onderdeel van de samenwerking, bieden wij uw diensten ook actief aan, in uw eigen regio. Uw kantoor, bedrijf, praktijk of organisatie wordt hierbij op een voetstuk gezet. De kosten blijven u bespaart.

 

  1. U kunt op ons platform, onbeperkt uw diensten etaleren. (zonder extra kosten)

 

  1. Samen met ons zorgt u ervoor dat we uw branche zoveel mogelijk “schoon” houden. Daar waar nodig, scheiden wij louche praktijken/ondernemingen van de goede. Dit doen wij voor alle mensen die daartoe zelf, niet voldoende in staat zijn. Met een bereik van 200.000+ mensen per maand, voorkomen wij heel veel leed.

 

  1. U maakt deel uit, van een groep ondernemers in uw regio, waarvan de betrouwbaarheid 100 % is. Bij noemenswaardige problemen, stoppen wij met de samenwerking en halen deze van het platform af.

 

De belangrijkste reden:

 

  1. U helpt ons, om vele mensen in uw regio, weg te houden bij onbetrouwbare bedrijven, praktijken en diensten. Niet alleen in uw branche, maar ook over het algemeen.

 

Samen zorgen we ervoor, dat iedereen altijd een passende service krijgt.

Dat verdienen we allemaal!

 

 

De hulp die wij bieden is volledig kosteloos…terwijl u, uw eigen tarieven behoudt.