Organisatie aanmelden

Wij zijn een landelijke welzijnsorganisatie, (sinds 2018,) met 200+ samenwerkingen, verdeeld over 12 categorieën.

Samen ondersteunen wij 50 plussers, online en telefonisch, bij dagelijkse, diverse vraagstukken, zodat deze mensen zelfstandig, allerlei zaken kunnen blijven regelen. Wij kunnen luisteren, helpen, ondersteunen, regelen, adviseren, ingrijpen, zoeken en onderzoeken, verwijzen, reserveren en boeken, informatie geven, etc. Wij streven ernaar, dat iedereen veilig, bij een betrouwbaar bedrijf, dienst, organisatie of praktijk terecht komt. Het belangrijkste is dat men vanuit persoonlijke behoefte, de juiste service krijgt.

Bij bepaalde behoeften verwijzen wij mensen door. In eerste instantie doen we dat naar onze vaste samenwerkingen (mits we die in de regio hebben,) zo niet, verwijzen we naar reeds opgebouwde contacten. Iedereen wordt altijd geholpen!

Daar waar nodig, scheiden wij louche praktijken/ondernemingen van de goede. Dit doen wij voor alle mensen die daartoe zelf niet in staat zijn.

Met een bereik van 200.000+ mensen per maand, voorkomen wij heel veel leed.

De hulp die wij bieden is volledig kosteloos.

Voor gedetailleerde informatie over een eventuele samenwerking klikt u hier.

 

 

Uw organisatie, bedrijf, praktijk of dienst aanmelden

Als u alle nodige informatie op onze website heeft gelezen en u heeft geen vragen, dan is het mogelijk uw onderneming aan te melden.

U vult hieronder, alle gevraagde gegevens in. U kunt meteen uw advertentiemateriaal (algemeen, acties of aanbiedingen) uploaden. De velden “omschrijving en omslagfoto” kunt u gebruiken om de gewenste advertentietekst en afbeelding toe te voegen. Vervolgens nemen wij uw aanmelding in behandeling.

Als u er eventueel niet uitkomt, is dat geen enkel probleem. Laat het ons gerust weten. Wij nemen het van u over en verzorgen de gehele aanmelding.

Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek wordt wederzijds informatie uitgewisseld en we nemen de vervolgstappen met u door.

Have an account? You must sign in to create a new listing.

Sign in

Job Details

× Hoe kunnen wij je helpen?