fbpx

Algemene informatie

Wij zijn een welzijnsorganisatie die 50 plussers telefonisch ondersteunt, zodat deze mensen zelfstandig allerlei zaken kunnen blijven regelen. Wij helpen, adviseren, zoeken en onderzoeken, verwijzen, reserveren en boeken, geven informatie etc.

We willen uw aandacht vragen voor het onderstaande:
Wat als u de onbereikbare doelgroep opeens wel kon bereiken? Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een groot deel van de 50-plussers online niet de weg kunnen vinden. Deze digibeten zijn voor u als organisatie lastig te bereiken, maar dankzij dit landelijk platform komt hier verandering in”

Waarom deze hulpdienst?
Ons land telt 5 miljoen 50 plussers, in het jaar 2025 zal dit aantal gestegen zijn naar 7,5 miljoen mensen. Deze mensen hebben allerlei verschillende behoeften. Om deze behoeften dagelijks te kunnen vervullen, lopen zij tegen diverse problemen op. Veel 50-plussers zijn nog niet bekend met het internet en weten niet hoe dit voor hen kan werken. Onze online, maar vooral telefonische hulpdienst verbindt deze mensen met uw producten en uw diensten.

Dankzij onder andere de inzet en/of informatie van de gemeente, het Ondernemersklankbord, CityLab 010, Social Enterprise NL en Bureau Vijftig hebben wij een, zeer nuttig en laagdrempelige hulpdienst opgezet.

Wat doen wij?
Wij zijn een online en telefonisch platform die 50-plussers ondersteunen bij diverse vraagstukken. U kunt hierbij denken aan het boeken of reserveren van een afspraak, het zoeken van informatie, verwijzen, adviseren, vergelijken, regelen etc.

Wat heeft u aan ons?
Een groot deel van deze 50-plussers zal u door middel van uw huidige marketingkanalen niet bereiken. Terwijl tussen deze groep een groot aantal potentiële klanten zitten, die interesse hebben in uw organisatie.

Wij bieden deze mensen een kosteloze hulpdienst aan. Ze kunnen simpelweg bellen, of online zelf actie ondernemen. Ze zijn samen met ons in staat om zelfstandig allerlei zaken te regelen. Wij helpen ze met het vervullen van hun behoeftes,

wij brengen ze in contact met u!

Onze telefonische hulpdienst stuurt potentiële klanten uw kant op
Via zorginstellingen en verschillende 50 plus organisaties verspreiden wij ons telefoonnummer. We zoeken woonwijken op waar onze doelgroep woont en bezorgen flyers in de brievenbussen.

Onze Facebook-pagina telt 2,5 duizend volgers. De Facebook-groep telt 3,5 duizend leden. Deze aantallen stijgen op dag basis, de leden nodigen elkaar uit.

Het telefonisch gesprek
-Men toont direct interesse in uw product/dienst, waarop wij uw gegevens delen

-Wij voeren een sociaal gesprek waarin erg veel informatie wordt gedeeld. Wij adviseren c.q. dragen ideeën en oplossingen voor die kunnen leiden tot het doorverwijzen naar u

Onze marketing is UW marketing
Wij nemen uw organisatie mee in onze specifieke en zeer doelgroepgerichte marketing. Wij plaatsen advertenties/bezorgen flyers, waarin we u als bevriende organisatie aanprijzen en voorstellen. Dit kunnen wij tot in uw eigen wijk doen.

U kunt onbeperkt adverteren
U krijgt op ons online platform/website uw eigen pagina, met persoonlijke inloggegevens. Hier kunt u onbeperkt 1 jaar lang adverteren. U kunt uw organisatie promoten zoals u dat wilt. Het plaatsen van acties en aanbiedingen raden wij ten zeerste aan.

Wat heeft u aan andere organisaties op het platform?
Bij het constateren van bepaalde behoeften vanuit onze samenwerkingspartners, zorgen wij voor een koppeling tussen u en andere vertrouwde organisaties op ons platform. Op verschillende manieren stimuleren wij het onderling contact.

Met andere woorden, wij brengen u in contact met organisaties waar u een gemeenschappelijk belang mee heeft. Het doel is onze partners onderling een gezicht te geven, waaruit weer mooie samenwerkingen kunnen ontstaan.

Wat zijn de kosten?
Wij zijn een welzijnsorganisatie, geen commerciële dienstverlener. Wij willen voor ieder bedrijf toegankelijk zijn, of u nou een grote organisatie of een eenmanszaak bent.

Vanaf 250 euro per jaar kunt u uw product/dienst beschikbaar stellen voor onze doelgroep. Het maximale bedrag is 750 euro per jaar. Wij houden rekening met uw bedrijfsgrootte, businessmodel, gemiddeld orderbedrag en uw tarieven.

Bij wederzijds vertrouwen zijn wij overtuigd dat we er samen uitkomen.

Uiteraard rekenen wij op een langdurige samenwerking !!